Petra Weel

Ik ben Petra Weel en ben Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut en heb een praktijk aan huis. Ook werk ik part-time als doktersassistente in een huisartsenpraktijk. Mijn werk als doktersassistente staat los van mijn werk als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut.

Ik ben erg geïnteresseerd in complementaire geneeswijzen en omarm ik de holistische visie. Holos betekent ‘heel’. Volgens de holistische visie ben je een eenheid op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze niveau’s beïnvloeden elkaar. Denk maar eens aan stress of burn-out, wat bijvoorbeeld allerlei lichamelijke klachten kan geven. De complementaire geneeswijzen passen mijn inziens heel goed naast de reguliere geneeskunst. 

Ik heb de volgende complementaire opleidingen gevolgd:

  • Reiki 
  • Therapeutic Touch, een van oorsprong verpleegkundige interventie
  • Aurareader bij Carolina Bont in Haarlem. Readen is het lezen van je energie die zich in en om je heen bevindt. In je aura (energieveld om je heen) ligt informatie opgeslagen over wie je bent. Deze informatie kan ik verwerken in de behandeling.
  • Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut bij het Nederlof Instituut in Amsterdam. Deze opleiding bestaat uit medische basiskennis HBO, aura- en chakrahealing en een (orthomoleculair) voedingsmodule HBO.
  • Handmassage bij Esoterra
  • Trance-mediumschap bij Jaco Elken.
  • Medium & trance healing therapeut bij Jaco Elken
  • Energetisch huis reinigen
  • Quantum Touch

Het is mijn missie is om je door middel van behandelingen weer in balans te brengen, je zelfhelend vermogen te stimuleren, om je weer in je kracht te zetten zodat je vanuit deze kracht weer beter kunt functioneren.

Ik volg jaarlijks met veel plezier bijscholingen of volg nieuwe opleidingen om me te blijven ontwikkelen.

 

Ik ben aangesloten bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten GAT  www.gatgeschillen.nl
Ik ben een erkend CAT-therapeut, zie voor meer informatie https://catcomplementair.nl/